Audrey Marketing Megoldás

Marketing Tanácsadás, Stratégia és Kivitelezés


"A siker titka, hogy a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálod."
John Davison Rockefeller


 

 

Marketing megoldások

descriptionMarketing stratégia

descriptionMarketing terv

descriptionMegvalósítás

descriptionOnline marketing

descriptionMarketing tréningek

descriptionPrezentáció készítés

Online marketing terv

Bármilyen iparágban is tevékenykedsz, bárki is a vevőköröd, a 21. században már nem engedheted meg magadnak, hogy jó honlap és alaposan átgondolt online marketing nélkül létezz. Lehet, hogy most még nem jellemző az erős online jelenlét a Te szektorodban, de biztos, hogy rövid időn belül a jelentősége emelkedni fog, ezért nagyon fontos, hogy erre is gondolj! Elemezzük ki ezt a helyzetet, nézzük meg, hogy milyen lehetőségeid vannak az online marketing területén!

Ebben tudok segíteni:

_Honlap tervezés vagy működő honlap hatékonysági elemzése (webergonómiai elemzések): a tanulmányok szerint a felhasználó kb. 3 mp alatt dönti el, hogy becsukja-e az oldalt, vagy tovább olvas – tehát iszonyatosan fontos, hogy a honlapon olyan felületet találjon, amely kiszolgálja az igényeit. A honlapod célja a felhasználó idejének legjobb kiszolgálása legyen!

_SEO, azaz honlap keresési optimalizálása: Talán evidenciának tűnik, de mivel a keresőoptimalizálás elég sok energiát és időt igénylő folyamat, érdemes átgondolnunk, hogy miért is fontos, hogy megtalálhatóak, láthatóak legyünk az interneten? Elsősorban azért, mert a keresőmotorok 100%-ban minőségi látogatókat hoznak. A kulcsszavainkra való rákeresés már egyfajta problématudattal rendelkezést feltételez, ezáltal a megoldásaink iránt érdeklődő, valószínűleg potenciális vásárlót hozhat – vagyis a látogató már abban a ciklusban jut el hozzánk, amikor nagyobb eséllyel konkrét vásárlási szándék van a keresés mögött. Ebből kifolyólag a keresőoptimalizálás (legalább is, ha folyamatosan és tudatosan csináljuk) rendkívül költséghatékony módja az ügyfélszerzésnek. Ráadásul viszonylag rugalmatlanok a versenytársak, amelyek nem követik folyamatosan a Google trendeket és/vagy egyszer elvégezték a feladatot, de azóta nem törődtek a SEO-val, így viszonylag könnyen lehet a „bebetonozott” találati listákat felrobbantani.

_Google adwords (fizetett google hidetések) kampányok tervezése és megvalósítása: az eszköz, amivel biztosan a találati listák élére kerülsz! Hatékony, költségkímélő, és jól mérhető eszköz, amelyet azonban rengeteg trükkel lehet még inkább jól kihasználni

_Social media (facebook, twitter, stb.) jelenlét tervezése, facebook hirdetések

_e-mail marketing: adatbázis építés, koncepció kidolgozás és megvalósítás

Hogyan tudunk együttműködni?

 

   

Audrey Marketing Megoldás Tanácsadás, Stratégia és Kivitelezés
Tulajdonos: Ódry Anna (adószám: 66866567-1-27)
Tel: +36-70/285-56-88; email: anna@audrey-marketing.hu; Skype: audrey.marketing
Copyright: Jánosi Zoltán János ev