Audrey Marketing Megoldás

Marketing Tanácsadás, Stratégia és Kivitelezés


"A siker titka, hogy a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálod."
John Davison Rockefeller


 

 

Marketing megoldások

descriptionMarketing stratégia

descriptionMarketing terv

descriptionMegvalósítás

descriptionOnline marketing

descriptionMarketing tréningek

descriptionPrezentáció készítés

Hogyan képzeld el az együttműködést?

Bármilyen kérésed, ötleted van az együttműködésünkre vonatkozóan, mindenképpen lépj velem kapcsolatba! Filozófiám az, hogy minden megvalósítható, és mindig törekszem a mindkettőnk számára előnyös megoldásra!
Függetlenül attól, hogy melyik Marketing Megoldás érdekel, mindenképpen javaslom, hogy találkozzunk személyesen! Nagyjából 1-1,5 óra alatt át tudjuk beszélni a legfontosabb kérdéseket, hogy mire lenne szükséged, és milyen feladatok megoldását bíznád rám.

Ezt követően kidolgozom az árajánlatot. Minden helyzet és minden megoldás más, így biztosan nem tudom Neked az első alkalommal megmondani, hogy milyen költségvetéssel számolj, de biztosíthatlak, hogy a találkozó után rövid időn belül pontos kalkulációt kapsz tőlem.

Remélhetőleg tetszik majd a javaslatom, és meg tudunk egyezni. Ekkor kezdődik az igazi munka, amely során minden bizonnyal többször fordulok Hozzád kérdéseimmel, illetve Neked is lehetnek olyan ötleteid, amelyeket szeretnék belefoglalni az elemzésekbe. Vagyis azt tartom célszerűnek, ha ebben a szakaszban többször egyeztetünk, akár skype-on, akár személyesen, sőt, olyan is elképzelhető, hogy munkatársaiddal szeretnék majd beszélgetni.

Az elkészült elemzéseket a megállapodott határidő betartásával dokumentumban, szöveges formában és prezentációban is megkapod. Szeretem személyesen elmondani az eredményeket, mert ilyenkor lehet a legtöbbet előre haladni, és a további teendőket megbeszélni. 

A projekt lezárása után időről-időre felveszem majd Veled a kapcsolatot, hogy érdeklődjek a konkrét tervek megvalósításáról, és azok eredményeiről.

Ha a fentieken túl Te más problémádra keresed a megoldást, akkor is vedd fel velem a kapcsolatot, mert kiterjedt partnerhálózatom révén biztosan tudok Neked ajánlani valakit, aki segíteni tud Neked!

 

   

Audrey Marketing Megoldás Tanácsadás, Stratégia és Kivitelezés
Tulajdonos: Ódry Anna (adószám: 66866567-1-27)
Tel: +36-70/285-56-88; email: anna@audrey-marketing.hu; Skype: audrey.marketing
Copyright: Jánosi Zoltán János ev